top of page
Viola
Noblessa

VIOLA MVG (F2)

 

 

Född 2020, sto, brun, stjärn, snopp, vita bakfötter.

 

Viola är fint ihopkommen med välformad hals och härlig resning. Hon har även tre rörliga gångarter. Blir nog av den större modellen.

Viola är modern Noblessas andra föl. Noblessa är ett mycket trevligt sto ur en stark mödernelinje.

Mormor Dione har lämnat diplom och avkommor med placeringar i både Msv hoppning och dressyr. En syster till Noblessa tävlar 135 hoppning och en bror dressyr på St. George nivå. Dione har långt mer poäng än vad som krävs för elit och detsamma gäller mormorsmor Charis, men ingen har dessvärre ansökt om höjning till elit.

Mormorsmor Charis har lämnat Briar som bla. tagit inte mindre än 7 SM-guld, både EM-silver & brons och deltagit i tre stycken OS. Charis har också lämnat Cheiron som i sin tur lämnat Ferusa som lämnat den godkände hingsten Diomedes e.Belissimo M. Charis är helsyster med Garbo som är mor till den godkända hingsten Okeanos som även han gått Grand Prix. En annan syster till Charis har lämnat den godkände Mentes e.Okeanos. Ur stofamiljen kommer även många tävlande hästar i både hoppning & dressyr

Fadern Vivaldon är en ung hingst e.Vivaldi som inte haft så många årgångar än. Hans föl ser otroligt fina och väldigt rörliga ut.

Viola är såld!

bottom of page