Anläggningen

DÄR HÄSTAR FÅR VARA HÄSTAR

Viby Berga Gård har anor från 1700-talet och består av sammanlagt 325 ha sammanhängande mark+ arrendemark på 40 ha. Gården har ett mycket bra läge nära motorvägen, 8 km utanför Eskilstuna mot Strängnäs och ca 1 timmes körtid till Stockholm. Sundbyholms travbana nås på 10 minuter och inom en radie av 20 mil finns åtta stycken travbanor.

På Viby finns 13 stora fölboxar, en lösdrift+ bete. Här har vi dom dräktiga stona för att kunna övervaka på bästa sätt. Stona står alltid på box vid fölning där dom övervakas genom kamera. Dom är även utrustade med sele som larmar vid både värme och position.

På Berga har vi en anläggning för travhästar med både rak-, rund och djupsandbana, skogslingor och två skrittmaskiner. 

Här finns även fem stall och ett stort antal lösdrifter. Stallarna på Berga hyrs ut till travtränare och proffstränarna Christina Erlandsson och Svante Ericsson samt amatörtränaren Patrik Jacobsson finns inhyrda. Banorna håller mycket hög standard året om och nyttjas även av andra tränare. Själva nyttjar vi ett antal lösdrifter till unghästar och ston, samt beten.

Vi har nu utökat och även köpt till hästgården Stora Pösa som ligger i direkt anslutning till Berga. Pösa är redan uthyrt, men i nedre stallet på Berga finns fortfarande ett stall att hyra. Intresserade tar kontakt med Magnus.

Kontakt

Viby Berga Gård

Viby Gård

635 06 ESKILSTUNA

Magnus: 0708-65 56 30

Camilla: 0768- 67 58 52

stallmvg@outlook.com

Denna sida visar sig tyvärr

inte bra i Explorer,

använd annan webbläsare.

Sociala medier

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram