top of page

Älgbesök!

Dom stackars hollÀndska flickorna har sett en Àlg för första gÄngen och det var ingen vanlig Àlg, utan en 14-taggare! IgÄr kvÀll travade den precis utanför deras hage och Alympia blev livrÀdd och sjÀlvklart hÀngde Abba pÄ. Dom sprang som galningar och jag kunde knappt fÄ tag i dom trots havrehink. NÀr dom kom in i boxen sÄ var stackars Alympia fortfarande vÀldigt upprörd, Abba var lugnare och verkar inte hetsa upp sig lika mycket som sin mor.

I morse nÀr jag skulle slÀppa ut sÄ var Ally vÀldigt upprörd igen, jag fattade inget förrns jag tittade ut genom dörren (som bara Àr ett dörrhÄl dÄ nya dörren inte kommit Àn) och dÀr stod han igen, skogens konung. Han var vansinnigt stor och med en krona som jag aldrig sett maken till! Som jag förstÄtt det sÄ ska han enligt jÀgarna sparas som avelstjur, sÄ vi fÄr troligen se honom igen. HÀrligt, för han Àr oerhört mÀktig!

Har Àven varit i kontakt med SWB idag för att kunna tillÀggsregistrera Ally och grundregga Abba+ lösa ett-sto licens pÄ Just Wimphof inför nÀsta Ärs föl. Jag har varit i kontakt med dom tidigare angÄende detta och Àven dÄ var dom otroligt tillmötesgÄende och hjÀlpsamma. Stor eloge till SWB som jag ofta tycker fÄr oförtjÀnt mycket skit!

NedanstÄende bilder pÄ Abba tog jag i Holland. Hon Àr en pÀrla!

img_2069
img_2072
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

All in!

bottom of page