top of page

All in!

Jag är som ni redan vet en usel bloggerska och den senaste tiden har ägnats åt att färdigställa vår hall och kök, fira jul & nyår och får jag lite tid över så målar jag helst.

Detta med målningen tar mer och mer över min vardag och jag älskar det. Jag har sålt min första tavla och även fått min första beställning, hur kul är inte det!

Jag har alltid varit en sådan som antingen ger allt eller struntar i det. Det var dels därför jag lade ridstövlarna på hyllan för ett antal år sedan, för går du all in så tar det tid. Jag var inte så intresserad av att rida lite då och då, utan skulle jag rida så var det på någon sorts nivå med regelbunden träning och tävling. Mitt beslut att sluta rida är egentligen inte något jag ångrar idag, men visst finns det dagar då jag saknar det. Och allt har sin tid, så trots mina i år 54 år på jorden så kanske jag tar upp ridningen en vacker dag, vem vet.

Nu går jag all in med fölningar, hingstval, att måla och stundtals inredning.


Har så otroligt dåligt med bilder från mina ridår då jag nästan alltid var själv. Men här jag och Zoya (mor till Zonya) på en framridning.Går vi över till hästarna så är Qristall inriden helt utan problem. Hon är väldigt fin och otroligt rörlig med superhärliga bakben. Vår plan var att behålla henne för framtida avel men pga att hon troligen blir lite för liten för vår önskade storlek på avelsston så är hon till salu. Letar du en fantastiskt trygg, självsäker, rolig, snygg och rörlig häst av mindre modell så är hon absolut hästen för dig.

Blir hon inte såld så behåller vi henne och prövar henne i avel och hoppas hon lämnar något större än hon själv är, då mindre hästar alltid är lite svårare att sälja än 165+.


Qristall MVG e.Quaterhit- Metall- Don Schufro- MasterÄven Harry har varit en sväng på Strömsholm för inridning. Han hann inte vara där mer än ett par veckor innan juluppehållet kom och han ska tillbaka i veckan. Även härliga Harry är till salu!


Nice som numer står på Vilsta Ridskola och rids av Jeanette Bengtsson utvecklas väldigt positivt. Vi hade tänkt vänta med försäljning tills hon byter helt rent, men hon står till salu på hemsidan och spekulant är på G. Alla som rider henne älskar henne, så vi får se hur det går. Hon är otroligt arbetsam och gillar verkligen att gå till jobbet och jag är otroligt tacksam över hennes tre ryttare Cicci, Pia & Jeanette som gett henne en så varierad, stabil och god grundutbildning.


Nice MVG e.Zaladin MI- Rubinrot- Flamingo och Pia.


Jag har dessutom råkat att sammankoppla min privata Facebook med Instagrams Stall MVG som är min "seriösa" företagssida och förstår inte hur jag avbryter det. Så ber om ursäkt om ni fått utstå oseriösa inlägg ;).


Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

Kram Milla


454 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page