top of page

Ytterligare en kÀndis!


Vackra Frascino!

Jag glömde ju att berĂ€tta igĂ„r att jag inte bara trĂ€ffade Just Wimphof utan Ă€ven Desperados syster som Ă€ven Ă€r mor till Frascino som Ă€r far till Abba, alltsĂ„ Abbas farmor :). Hon heter Danzmusik och Ă€gs av Jeroen som vi köpte Ally av, vĂ€ldigt fint sto som dom gjort embryo pĂ„ med FĂŒrst Wilhelm (Frascinos far) med i Ă„r. SĂ„ förhoppningsvis föds tvĂ„ helsyskon till Frascino nĂ€sta Ă„r.

Och sÄ fick jag trevliga uppdateringar frÄn Holland om att 4-Äriga Just Wimphof (som Ally Àr drÀktig med) i helgen vann ett kval i Subli Cup med 9,5 för gÄng och 9 för sin exteriör om jag nu fattar rÀtt, vann gjorde han i alla fall.

Idag har vi Àven köpt ytterligare en gÄrd, Stora Pösa heter den och var tidigare en tÀvlingsanlÀggning för islandshÀstar. GÄrdens marker angrÀnsar till Berga och dÀr finns ett bostadshus, stall för 6 hÀstar, ridbana, rundbana för islandshÀstar, lösdrift och beten. Tanken Àr att vi sjÀlva kommer nyttja beten och ev. lösdriften medans stall och hus kommer att hyras ut. Vi som knappt hade nÄgot att pyssla med innan ;).

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

All in!

bottom of page