top of page

Yes, yes, yes!

Just Wimphof

Äntligen är Alympia borta i Holland dräktig! Efter tre försök med Expression bytte vi till den unga spännande Just Wimphof e.De Niro- Riccione- Sandro Hit och det gick äntligen vägen. Det var nog inget större problem med Expression men ibland vill det sig bara inte och även om jag väldigt gärna fått ett föl efter honom så är jag oerhört glad över denna dräktighet!

Om ca en månad är tanken att åka till Holland och hämta hem en dräktig Alympia och lilla Abba, som jag längtar efter att få se dom och träffa den helt fantastiska säljaren Jeroen. Det kändes lite läskigt att köpa häst på distans, men snacka om att vi hade tur med en oerhört seriös säljare. Jag har ju alltid sagt varför gå över ån efter vatten, men just när det gäller avelsdjur så blir det lite annorlunda och jag skulle även kunna tänka mig att köpa stoföl för framtida avel utomlands.

I morgon ska gamla Grodan kollas, jag har inga förhoppningar om dräktighet men det hade jag förvisso inte idag heller. Sedan är det Pagila & Jawa kvar som ska kollas. Just nu nio dräktigheter av 14 seminerade, två är avslutade och tre är inte kollade. Hoppas på iaf 10 föl 2019.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page