top of page

Veckorapport!

Något riktigt tråkigt som hänt är att Ally släppte bägge sina foster, jag som precis börjat hoppas :(. Nu vete tusan vad jag ska göra med henne då hon är en extremt kostsam historia, jobbigt beslut.


Alympia W med sonen Aston MVG e.Just WimphofJag har börjat plöja och det är så himla rogivande och något jag verkligen gillar, problemet är att jag har svårt att få tiden att räcka. Men just nu måste plöjningen prioriteras för annars går det inte att höstså, så bara att kämpa på.


Hovslagaren har varit här och verkat lite ston och satt nya skor på Jeanne som har lite senkontraktur. Tyvärr ramlar hennes skor som limmas fast av hela tiden :(. Nu hoppas jag att dom sitter dom sju dagar dom ska. Hon är iaf otroligt duktig och med tanke på att hon knappt var tam när jag kom hem från semestern 1/8 så är utvecklingen helt makalös. Hon blir så lovordad för sitt temperament av hovis.


Jag har även kört Penellis trevliga son Primus till sitt nya stall i Valskog. Han har varit här på bete, men nu är det dags att börja jobba igen.


Idag har vi haft studiebesök av Hippologstudenter. En väldigt stor grupp fm och en lite mindre em. Jag har extrem torgskräck och har väldigt svårt att tala inför grupp, så jag tänkte både i går kväll och i morse, Vad har jag gett mig in på?

Kändes ganska stelt till en början med den första stora gruppen, men bästa Pia var med och coachade så det redde till sig. På em var jag uppvärmd och det kändes lite lättare.

Kul att dom vill komma på studiebesök och kul att få visa upp mina fina hästar.


Min otroligt trogna medarbetare Emma jobbade sin sista dag idag och det känns både ledsamt och vemodigt att mista sin arbetskamrat sedan fyra år, dock kommer hon nog att gästjobba lite. Stort lycka till Emma med din utbildning!


En utav Emmas superspecialiteter, knoppning! Hur ska jag klara mig utan det :(.Det finns två saker jag så gärna skulle vilja göra just nu, men där tiden inte räcker till. Plocka svamp och måla lite. Men den tiden kommer också, bara att jobba på och hoppas att jag kan lösgöra lite fritid framöver.


Sol ute, sol inne. Sol i hjärta, sol i sinne!

Stor kram// Milla

176 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page