top of page

Vaccinering och bruksprov!

Igår var det dags för vaccinering igen! Det var dom yngsta fölen som fick sin sista grundvaccinering. Dom var så himla duktiga så man blir alldeles tårögd. Alla vaccinerades helt lösa i sina hagar och fick som vanligt galet mycket beröm av veterinären för att dom är så trygga, men ingen kan å andra sidan heller vaccinera som Göran!

Även dom dräktiga stona blev vaccinerade. Dom som fölar i april fick sin sista virusabort+ A2 & stelkramp och dom som fölar i juni fick sin andra virusabort. Den enda av dom dräktiga som inte vaccinerades var Donna, hon ska föla i maj så hon ligger inte riktigt i tid med dom andra. Jag var lite orolig att vaccinet skulle vara slut, men så var alltså inte fallet. Väldigt skönt!

Och så började bruksprovet igår, spännande! Dessvärre har jag inte möjlighet att närvara i år heller men jag ska absolut följa det på webben. Finns några hingstar som känns väldigt intressanta även om jag tycker det känns jättetråkigt att inte Lövstas Benefit kom till start. Hade varit väldigt kul att få se honom riden.

Ett utav dom duktiga fölen, underbara Abba MVG e.Frascino u.Alympia W e.Rhodium- Jazz

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page