top of page

Taiga (72)

Taiga står på tur, men dessvärre måste jag lämna henne ifrån mig då hon samägs med Myrsjö Gård och det är deras tur att ta två föl på henne. Underbart trevliga Taiga e.Rambo- Lombard är trots sin gamla stam väldigt modern i sin typ och har mycket spänstiga rörelser. Hon har på 8 avkommor bara två som är visade och bägge har fått diplom, den ena är dessutom godkänd hingst. Endast två avkommor är tävlade och bägge med placeringar i Msv. Taiga är i dagsläget berättigad till att bli A-premierad och både hennes mor & mormor är bägge elit-ston. Hon är nu dräktig med Donkey Boy och jag har stora förhoppningar på den avkomman.

Hon har sedan tidigare flera fina avkommor e.Highcruiser bla. vår Titan MVG, så jag kan tänka mig att hon går till honom i vår. Men nu när Myrsjö även köpt in Rhodium så kan det kanske tänkas att även han är en intressant kandidat. Spännande att se vad Anita beslutar sig för!

Det känns lite ledsamt att lämna henne ifrån mig då hon verkligen är en oerhört mjuk och trevlig häst, något hon även nedärver.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page