top of page

Snart börjar racet!

IMG_7270

PÄ mÄndag ska jag köra första vÀndan till seminstationen, jag kÀnner en viss oro över dessa resor som kommer bli ohyggligt mÄnga i Är men det löser nog till sig. Det Àr Taiga som stÄr först i kön, men jag mÄste nog ta med mig nÄgra icke drÀktiga ocksÄ för att minimera resorna. FrÄgan Àr vilka?

Jag har sett brunst pÄ flera men dom Àr inte aktuella riktigt Àn, sÄ frÄgan Àr om det inte blir Zoya och Lowliness som fÄr Äka med för dÀr har jag ingen koll alls pÄ hur dom ligger till. I sÄ fall sÄ Àr hingstvalen dessutom klara. Taiga- Donkey Boy, Zoya- Highcruiser & Lowliness- Infinitif.

Det har krÄnglat till sig lite nÀr det gÀller hingstvalet till HjÀrtat. BH Zackerey Àr vÀldigt populÀr och dom skickar bara tvÄ doser/ brunst. Det kÀnns lite lÀskigt nÀr jag inte har en aning om hur lÀnge hon stÄr innan hon ovulerar, sÄ frÄgan Àr om jag ska byta hingst. MagkÀnslan sÀger att han passar henne ypperligt, men Ä andra sidan Àr hon ett sÄdant bra sto sÄ jag undrar om inte det mesta passar som inte lÀmnar litet. TÄl att tÀnkas pÄ.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

All in!

bottom of page