top of page

Pust, vilka dagar!

img_2578

Sötnötarna Predator & Fendt!

När alla andra är lediga så jobbar vi dubbelt så mycket pga att personalen är ledig, men så länge det är kul så knatar man på. Dock blev jag två dagar innan jul extremt magsjuk, så det har varit lite tuffare än vanligt att ta hand om alla hästar själv, fick dock hjälp första dagen då jag absolut inte kunde ta mig ut. Har därefter varit hyfsat fräsch, även om den nära döden upplevelsen tog rätt hårt på min kropp och jag först idag känner mig helt frisk.

Vi har nio hästar på stall, varav 3 ston med föl och dom är inte roliga att mocka åt. Dessutom fick vi tyvärr en hovbensfraktur på ett föl så den står på box dygnet runt tillsammans med sin mor och där är det sannerligen inte kul att mocka! Sedan har vi ett gäng lösdrifter där det ska fodras, köras in balar, strös och kollas hästar. I en utav lösdrifterna hade dessutom vattnet frusit på självaste julafton. Självklart den som ligger allra längst bort så det tog lite extra tid att köra fram och tillbaka med vatten. Det visade sig att det var en propp som gått så vattenkoppen tjälat, så nu hoppas jag att allt funkar igen. Vansinnigt jobbigt när man inte kan lita på att tekniken fungerar, även om det näst intill alltid fungerar prickfritt.

Just nu ser jag vansinnigt mycket fram emot semester i mars och därefter en fantastisk fölningssäsong och sedan SOMMAR. Men om ni tycker jag låter bitter så är det helt fel, jag är väldigt nöjd med mitt liv men ibland är det lite kämpigare bara.

God fortsättning och jag lovar att återkomma med fortsatta hingstvalsfunderingar!

Snyggingen Pralin från Ubbe-träningen!

img_2506

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page