top of page

Pralin MVG & lite bruksprov

Idag har jag varit på Vilsta och tittat på Pia & Pralin som red programträning, Msv C:1. Dom var så himla duktiga och fick verkligen lovord av domaren, så riktigt kul! Pralin ville kanske lite för mycket stundtals, Pia liknar henne vid en bordercollie som bara vill jobba mer och mer och alltid går till jobbet med ett leende på läpparna. Och när dom vände upp på medellinjen inför sista halten så provade Pralin sluta åt bägge håll, galopp och lite annat smått och gott. Jag kan allt typ, så himla söt!

Min dator har lagt av och vårt nätverk är galet segt, så det enda i filmväg jag kan få fram just nu är detta korta klipp från framridningen.


Pralin MVG f.2013 e.Heslegårds Rubin u.Pogila e.Gigolo- Pascal

Så här glad är man när man rider på Pralin MVG 🙂

Och så har vi bruksprovet som hade sin sista dag idag. Mina favoriter Kane & Vivaldon höll och blev bägge godkända, Kane blev dessutom bruksprovsvinnare. Jag glömde att nämna Liberace for U förra gången. Jag såg honom på sporttestet i Tyskland och blev inte imponerad, men nu med Caroline i sadeln så var det faktiskt en annan häst. Helt klart fin han också! Och sedan var det otroligt kul att Ramsbergs Vincent (hopphingst) blev godkänd! Det är vår ordförande i SWB Södermanlands uppfödning, stort grattis till Leif Medin!

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page