top of page

Pralin MVG

                      Pralin MVG f.-13 e.Heslegårds Rubin u.Pogila e.Gigolo- Pascal

I fredags var jag på Vilsta och tittade när Pia red Pralin. Det har hänt massor sedan jag såg dom sist, så det var väldigt kul att se!

Pralin är inte så stor i gången men å andra sidan verkar hon ha väldigt lätt för det svåra. Hon gillar verkligen att gå till jobbet och lite trampning är nu påbörjat. När hon får beröm så jobbar hon gärna på lite extra, så himla söt! Hon går förvänd som ett rinnande vatten och byter även fint och säkert åt bägge håll. Med tanke på att hon bara är fem år gammal så känns det som att hon ligger med väldigt bra i sin utbildning och då har hon ändå fått långa vilor när det behövts! Bra jobbat Pia!

Pralin är en sådan häst som dom flesta skulle ha! Lätt att hantera, snäll att rida ut på, hoppar det man styr på, gillar att jobba även på dressyrbanan, väldigt behaglig att sitta på och så är hon ju vansinnigt vacker också. Hon är förstås en P-häst (lillasyster till Pagila och storasyster åt Pax) vilket borgar för riktigt bra ridbarhet & temperament, så egentligen inte förvånande :). Fina, duktiga Pralin!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page