top of page

Long time, no see!

Ibland räcker bara inte tiden till, speciellt inte om man ska ut och resa då det är så galet mycket som måste vara klart innan man ska iväg.

Vi har varit i Holland och hämtat hem Alympia (numer kallad Ally) och lilla Abba och passade på att ta några dagars semester i den helt fantastiskt vackra staden Amsterdam. Därefter begav vi oss vidare mot Oss där hästarna bodde. Vår fantastiske säljare Jeroen hade fixat så att vi på vägen kunde hälsa på Just Wimphof (som Ally nu är dräktig med) på hingsstationen van Uytert, vilket ställe!

Därefter fick vi äntligen se våra hästar och lilla underbara Abba var verkligen så fin som vi trodde! Mamma Ally är lite tunn efter digivningen och kommer nu sättas på göd-diet!

Första filmen från Holland och andra filmen från Viby.

Innan vi åkte så såldes Fendt till ett mycket bra hem och därmed är alla föl som skulle säljas sålda.

Finesse & Platina konstaterades dräktiga på 90 resp. 70 dygn och alla ston med föl fick komma in i sina lösdrifter. Alla andra hästar (förutom dom som står på stall) går fortfarande kvar på betena, men fodras och har mycket träd att söka skydd under vid regn.

Pharin sköter sig super på inridningen och verkar inte brydd över något. Dom här P-hästarna är så galet bra i huvudet!

Det har ju även varit ett Breeders, som jag för första gången inte följt slaviskt pga att vi var i Holland. Hoppas det går att se i efterhand! Jag har säkert glömt en massa, men i stort är det vad som hänt här den senaste tiden.

Kram på er!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page