top of page

Long time, no see!

Ibland rÀcker bara inte tiden till, speciellt inte om man ska ut och resa dÄ det Àr sÄ galet mycket som mÄste vara klart innan man ska ivÀg.

Vi har varit i Holland och hÀmtat hem Alympia (numer kallad Ally) och lilla Abba och passade pÄ att ta nÄgra dagars semester i den helt fantastiskt vackra staden Amsterdam. DÀrefter begav vi oss vidare mot Oss dÀr hÀstarna bodde. VÄr fantastiske sÀljare Jeroen hade fixat sÄ att vi pÄ vÀgen kunde hÀlsa pÄ Just Wimphof (som Ally nu Àr drÀktig med) pÄ hingsstationen van Uytert, vilket stÀlle!

DÀrefter fick vi Àntligen se vÄra hÀstar och lilla underbara Abba var verkligen sÄ fin som vi trodde! Mamma Ally Àr lite tunn efter digivningen och kommer nu sÀttas pÄ göd-diet!

Första filmen frÄn Holland och andra filmen frÄn Viby.

Innan vi Äkte sÄ sÄldes Fendt till ett mycket bra hem och dÀrmed Àr alla föl som skulle sÀljas sÄlda.

Finesse & Platina konstaterades drÀktiga pÄ 90 resp. 70 dygn och alla ston med föl fick komma in i sina lösdrifter. Alla andra hÀstar (förutom dom som stÄr pÄ stall) gÄr fortfarande kvar pÄ betena, men fodras och har mycket trÀd att söka skydd under vid regn.

Pharin sköter sig super pÄ inridningen och verkar inte brydd över nÄgot. Dom hÀr P-hÀstarna Àr sÄ galet bra i huvudet!

Det har ju Àven varit ett Breeders, som jag för första gÄngen inte följt slaviskt pga att vi var i Holland. Hoppas det gÄr att se i efterhand! Jag har sÀkert glömt en massa, men i stort Àr det vad som hÀnt hÀr den senaste tiden.

Kram pÄ er!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

All in!

bottom of page