top of page

Lite gott & blandat!

Idag har Cicci och Pralin MVG återigen tävlat hoppning. Denna gång på Vilsta som är hemmabana för Pralin. Jag tycker det ser väldigt balanserat och fint ut, dock glömmer hon att lyfta på frambenen på ett hinder men hon är ju en dressyrhäst 😎.

Jag har fått några nya bilder på Abba MVG, som idag är 5 dygn gammal. Hon ser otroligt fin ut tycker jag. Mycket vackert huvud, fin hals och välformad rumpa.

I morgon är det seminstation igen. Zoya ska med och så tror jag att vi även tar med Zonya & Hjärtat. Zonya brunstade igår, men idag har jag inte sett något så jag hoppas att hon inte ovulerat redan. På onsdag får Nicole åka och jag tror även att Platina & Donna får följa med. Nu blir det nog körningar tre ggr/vecka ett tag. Pust!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page