top of page

I morgon kör vi igen!

I morgon bitti kör jag iväg Zaida & Noblessa till Myrsjö för koll. Jag har inte sett någon brunst, men bäst att kolla status ändå tänker jag. Pharin borde också kollas men dom är bara tre i den lösdriften och en av kamraterna ska till veterinären och då blir det en ensam, så jag får ta henne någon annan dag.

Jag skulle kunna tänka mig ytterligare ett föl nu, då jag känner mig utvilad efter aprilvaken och börjar bli sugen igen. Donna är på 325 dygn och i morgon åker selen på även om det känns som det är någon vecka kvar.

Hjärtat och Finesse är på typ 309 dygn och Finesse har inte ens börjat sätta juver medans Hjärtat har ett rätt rejält sådant. Jag hoppas verkligen att hon tänker vänta minst 10 dagar till, men det känns som det är dags att ta hem henne för att ha lite bättre koll.

Fölen hittills i år är galet fina! Här nedan en film på yrvädret Tinder MVG som alltid måste ta några varv på gräsmattorna framför huset innan han kan gå in i sin hage, så himla söt!


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page