top of page

Hingstval 2018

Årets hingstval börjar falla på plats, dock är inte alla helt klara och en del kan komma att ändras även om det känns klart för stunden. Klicka på hästarnas namn för mer info (både hingstar & ston).

Travhästarna är klara och Good Enough e.Mr Vic- Tibur går till den unge lovande Villiam och Lowliness e.Orlando Vici- Supergill går till Infinitif.

På våra SWB ser det i dagsläget ut som följer:


Expression till Alympia W (KWPN) e.Rhodium- Jazz Totilas till Derrydona (F2)*** e.Londonderry- Rohdiamant Gammelgårdens Zappa till Finesse e.Flamur- Weltruf Blue Hors Zackerey till Heart on Fire e.Hermes- Rubinstein Harlem D till Janis Joplin MVG e.Deodoro- Sack Springbank II till Platina (65) e.Metall- Don Schufro Hesselhöj Donkey Boy till Taiga (72) e.Rambo-Lombard Fürstenball till Zaida (F2) e.Metall- Rubignon

Jawa*, Pagila MVG & Zonya MVG (F2)*** är inte klara än. Om Jawas Quaterhit blir fin kan det bli en till. Till Pagila är jag lite inne på Van Vivaldi men vet ej och ang Zonya så har jag diskussusion med den andra delägaren men vi har inte riktigt kommit fram till något konkret ännu. Ev. kan ytterligare ett sto tillkomma.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page