top of page

Grabbarna grus!

Idag har vi fotat lite i hagarna och först ut att visas är dom tre fantastiskt härliga tvåårs-hingstarna (skrev hingståringarna först men blev rättad, inte lätt att hålla reda på ;)), passar bra med tanke på gårdagens inlägg. Zacharias är den som är hingstigast och han gjorde sig idag bäst på bild, blev många bilder på honom. Dom andra två är jättefina dom också men det blev inte lika många lyckade bilder på dom bara. Vissa av bilderna blir lite beskärda när jag lägger upp dom, men dom är klickbara.

Först ut är Canoun AK e.Casallco u.Baloun e.Baloubet de Rouet, ägare är Anneli Brenemark.

Sedan har vi SWART Portofino MVG e.Hesselhöj Donkey Boy u.Pagila MVG e.Bellagio- Gigolo, ägare är Therese Nilshagen. Han har ett så vansinnigt fint uttryck, men blev dessvärre inte så många bilder på honom idag.

Och sist med flest presentabla bilder har vi Zacharias MVG e.Mr Vain GJ u.Zonya MVG (F2)*** e.Don Primero- Rubignon, ägare är Mr Vains uppfödare/ägare Gustaf Johansson. Tro det eller ej men jag hade faktiskt ännu fler fina bilder på Zacke, men mitt förbaskat dåliga internet är så himla segt så det tar en evighet att ladda upp dom så det får räcka så här.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page