top of page

Fortsatt hoppfullt!

Idag är Hjärtats juver ungefär lika stort som för tre veckor sedan, men nu är det mer normalt med tanke på att hon är på 319 dygn. Jag tror att hon kanske kan gå en hel vecka till och då är vi troligtvis på säker mark, känns riktigt jäkla otroligt bra och jag kan inte nog hylla dessa veterinärer som hjälp till!

J-Lo är idag på 336 dygn och Glorious på 327, men bägge ser ut att vara någon vecka bort. Kanske alla tre fölar samtidigt ;).


J-Lo som föl, nu dräktig med Majestic Taonga.


Glorious AM som 1-åring, nu dräktig med Super Photo Kosmos.


Nettan som är näst på tur (12 maj är BF) är inte speciellt stor och har inget juver alls så jag var faktiskt tveksam till att hon fortfarande var dräktig. Hade därför veterinär ute igår som kände på henne och visst var hon dräktig, underbart!

Vi vaccinerade även lite ston mot EHV, A2 & Tetanus och har nu bara dom två sista kvar att vaccinera.

Även bästa hovslagaren har varit här i veckan och fixat lite fötter.


Nettan är hopplöst kräsen och är lite för tunn för att jag ska känna mig bekväm inför fölning. Hon står nu på superdupergod svindyr müsli, eftersom det är det enda hon kan tänka sig äta så vad gör man liksom inte. Det ser ju ut som att fölning dröjer så jag hoppas jag hinner göda upp henne lite först. I övrigt tycker jag att dom är fina i hull, ingen som är superfet (jo Ally som är odräktig) och ingen som är tunn förutom Nettan.


Not Yet (Nettan) dräktig med Panne de Moteur.Min dator gav upp så jag fick lov att köpa en ny, men innan så provade jag att fabriksåterställa den gamla och trodde att jag sparade allt jag hade på den men glömde alla mina program :(.

Så mitt foderstatsprogram med all info som jag lagt in är nu borta, så jäkla klantigt!

Hade även ett köpt videoredigeringsprogram som jag inte ens minns vad det heter och säkert en massa mer som jag kommer komma på vartefter. Har dessutom glömt lösenordet till min ena mailadress, så den har jag numer bara på telefonen. Jag är av den åsikten att teknik bara ska fungera och att lösenord är skit!


Om några veckor är tanken att köra dom första stona till seminstationen, måste verkligen bara bestämma mig för hingstar först. Trodde jag hade hingstval klart till dom första, men jag är verkligen helt hopplös när det gäller detta, kan vela in i det sista och ändra hingst när stoet står i seminspiltan. Det brukar dock bli bra till slut och jag brukar känna mig trygg i mitt val när det väl är gjort, dock lång väg dit ;).


Selar och kameror är på och så även jag. Kollar telefonen minst tre ggr/natt även om jag inte tror att dom ska föla, men bra att se deras beteende innan så man har något att jämföra med.


Spänningen är olidlig!


Ha det bäst!

// Kram Milla


246 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page