top of page

Error!

Det hÀr med hingstval, jag tror jag blir tokig pÄ riktigt! Just nu har alla ston minst fem tÀnkbara kandidater och jag kommer pÄ nÄgon mer som jag skriver upp typ varje dag kÀnns det som. Donkey Boy stÄr dessutom pÄ nÀstan alla utom travstona :).

Jag vet att det Àr sÄhÀr varje Är och till slut sÄ löser det sig bara och alla bitar faller liksom pÄ plats. Jag har vÀl i princip bestÀmt mig för att köra svenskstationerat pÄ dom som fölar i juni, men det förutsÀtter förstÄs att det finns hingstar som passar och som jag gillar. Dessutom har vi dessvÀrre ett kriterie till och det Àr att det mÄste vara sÀljbart. PÄ dom som fölar tidigt eller inte Àr drÀktiga sÄ kÀnner jag att jag har ett Ànnu större urval.

Förvisso sÄ funkar det rÀtt bra att fÄ sperma frÄn Danmark, dock har Helgstrand i Är börjat samarbeta med Schockemöhle och dÄ gÄtt över till bara sprÄngavgift och det Àr förstÄs inte jÀttelockande nÀr stona fölar sent. Har man dessutom som jag mÄnga ston sÄ Àr det vÀldigt mycket pengar som ska ut pÄ en gÄng.

Denna fina hingst gick mig lite förbi förra Äret nÀr den godkÀndes som tre-Äring i SWB, men den ska visas i Är igen för att fÄ livslÄngt godkÀnnande. Filmen Àr frÄn april 2018 dÄ han endast var tre Är, fin tycker jag!

Vivaldon e.Vivaldi- Diamond Hit


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

All in!

bottom of page