top of page

Error!

Det här med hingstval, jag tror jag blir tokig på riktigt! Just nu har alla ston minst fem tänkbara kandidater och jag kommer på någon mer som jag skriver upp typ varje dag känns det som. Donkey Boy står dessutom på nästan alla utom travstona :).

Jag vet att det är såhär varje år och till slut så löser det sig bara och alla bitar faller liksom på plats. Jag har väl i princip bestämt mig för att köra svenskstationerat på dom som fölar i juni, men det förutsätter förstås att det finns hingstar som passar och som jag gillar. Dessutom har vi dessvärre ett kriterie till och det är att det måste vara säljbart. På dom som fölar tidigt eller inte är dräktiga så känner jag att jag har ett ännu större urval.

Förvisso så funkar det rätt bra att få sperma från Danmark, dock har Helgstrand i år börjat samarbeta med Schockemöhle och då gått över till bara språngavgift och det är förstås inte jättelockande när stona fölar sent. Har man dessutom som jag många ston så är det väldigt mycket pengar som ska ut på en gång.

Denna fina hingst gick mig lite förbi förra året när den godkändes som tre-åring i SWB, men den ska visas i år igen för att få livslångt godkännande. Filmen är från april 2018 då han endast var tre år, fin tycker jag!

Vivaldon e.Vivaldi- Diamond Hit


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page