top of page

Det hÀr med att ha hingst!

Idag nÀr jag skulle ta in hingsten sÄ ville han inte gÄ in dÄ han skulle stÄ kvar vid staketet och spana pÄ tjejerna. Jag lyckades leda honom en bit innan han slet sig TRE gÄnger och sprang tillbaka till staketet. Jag var rÀtt arg kan jag lova!


Plockade in alla tjejer först och se dÄ gick det bra! Jag tycker inte alls han Àr speciellt hingstig och det har tidigare gÄtt jÀttebra. Dock har det enda icke drÀktiga stoet gÄtt pÄ baksidan av stallet men efter att det ramlat tvÄ granar över staketet dÀr och hagen inte Àr hundra klar Àn, sÄ har hon fÄtt flytta till framsidan och jag tror att det Àr det som stÀller till det.


HÀr Àr han ÀndÄ rÀtt söt nÀr han kramas med Demon!



Det Àr vÀl vÀl hÄrt att sÀga att jag hatar hingstar, men jag kan lugnt sÀga att jag inte Àr speciellt förtjust i dom. Sist jag hade en hingst över 1,5 Är sÄ sade jag till mina bÄda vÀnner Pia & Angelica att om jag nÄgon mer gÄng fÄr för mig att inte skÀra vid den Äldern sÄ kan dom hota med att skjuta mig! Ingen utav dom har varken hotat mig eller pÄmint mig om att jag inte ska ha hingst. Pia Àr tvÀrtemot ganska pÄdrivande i denna frÄga och sade senast idag att jag mÄste hÄlla ut denna gÄng. Vilka kompisar!


Vi fÄr se hur lÀnge jag stÄr ut, för fin Àr han!





279 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

All in!

bottom of page