top of page

Det finns inget stopp!

Jag har en svår diagnos och det är verkligen allt eller inget. Vad jag än startar upp för projekt så går jag in för det till mer än 200% och lägger ofta allt annat åt sidan vilket får ganska jobbiga följder (läs kontorsarbete och bloggande).


Vi håller som sagt på att renovera och innan det typ ens är påbörjat så börjar förstås Milla köpa inredning, vilket jag läst är det sista man ska göra och dessutom vartefter...

Jag har för rätt längesedan köpt allt till hallen och på köpet blev det dessutom nya kuddar, filtar, lampor och lampskärmar till salen. Och när jag ändå var inne på det här med lampor så insåg jag förstås att dom flesta behövde bytas ut i hela huset. Efter inköp av två stora antika kristallkronor på Stockholms auktionsverk så har jag köpt jag vet inte hur många fönsterlampor, bordslampor och även taklampor.
Min kära vän Angelica sade till mig att nu kan du ändå inte ha fler fönster att köpa lampor till, men om jag inte hittade ett till iaf ;). Och så är det ju det här med lampskärmar, kan man ha för många?


När det inte fanns mer lampor att köpa så ledde ovannämnda vän mig in på en riktigt farlig stig, måleriet. Hon själv hade börjat skapa och tyckte jag skulle prova. Nu är jag sannerligen ingen konstnärssjäl, men blev ändå lite sugen då jag hörde hur roligt hon tyckte det var.


Sagt och gjort, jag köpte lite färger och duk och började måla. Insåg direkt att jag var helt talanglös och att det enda som gällde för mig var abstrakt. MEN så otroligt kul det är och Angelica och jag ringer varandra redan innan 07.00 och pratar om våra helt meningslösa alster :).

Till saken hör att husse stöttar min målning till 100% och ska göra en liten hörna till mig på övervåningen. Tycker det är så himla gulligt då jag sannerligen inte är någon talang, men tycker det är väldigt kul och det är ju faktiskt det som är det viktiga!


Min första alldeles egna tavla, det syns att jag gillar guld :).


På hästfronten har det hänt rätt mycket sen sist jag skrev.

Penelli är hemma igen efter en långkörare hos Fames ägare då Fame fick ett illasittande sår dag två hos nya ägaren och vi inte ville stressa henne när hon behövde åka till klinik och därefter stå på box. Fame är helt återställd tack vare snabbt ingripande av hennes ägare, så tacksam för det!

Pershing flyttade hemifrån några veckor efter Fame och även han fick med sig sin mor, men hon är nu hemma igen och allt har gått bra.


Fordson och Condor kördes till sitt nya stall igår och det gick bra. Fordsons mor Finesse var dock rätt upprörd i morse och sprang och letade efter honom i hagen, hjärtskärande. Medans Donna, mor till Condor inte sade ett knyst. Donna är dräktig på nytt vilket inte Finesse är, kan det bero på det kanske?
Även Hjärtat har kommit hem. Hon miste sitt eget föl 2020 men blev amma till ett annat föl och kom hem idag i mycket bra skick. Så tacksam över att hon fick en uppgift och tog till sig fölet direkt, underbara lilla häst. Nu håller vi tummarna för att det går bra denna gång!


Hjärtat när det begavs sig, nu dräktig med King Olymbrio L.Nice har bytt ryttare och står nu på Strömsholm och ytterligare ett samarbete med Pia Lusth har påbörjats.


Och sist men sannerligen inte minst, vi har kastrerat! Både Harry och Ferguson har blivit av med sina kulor. Jag gillar inte kastreringar, men när det väl är gjort så känns det så bra!


Glöm nu inte både smittläget på häst och människor och var rädda om varandra!


Ha det bäst!

Kram
257 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

댓글


bottom of page