top of page

Update!

På semineringsfronten så är det bara Jawa som är färdigseminerad och hemma igen. Zaida & Noblessa är på Myrsjö och är seminerade, återstår att se om dom är färdiga i morgon.

Penelli & Diva har varit på Myrsjö två gånger, men fått vända hem igen då dom inte varit i brunst. Grodan körde husse till Broline igår för en date med Explosive Matter och vårt andra travsto Lowliness ska till Myrsjö i morgon för att semineras med Grodans son Mr Picolit. Även Pharin ska till Myrsjö i morgon för en första check.

På fölningsfronten har vi Donna som är på 330 dygn och som troligen har någon vecka kvar skulle jag tro och så har vi Hjärtat som bara är på 313 dygn men redan på 310 satte vaxproppar och sedan har droppat vit mjölk till och från. På dygn 311 & 312 larmade svettlarmet konstant, men natten som var var lugn även om svetten gick lite upp och ned kom den aldrig upp i larm. Jag hoppas sannerligen hon kniper några dagar till!

I måndags och idag har bästa Ywonne varit här och verkat nästan alla kusar. Även fölen fick sig en första liten genomgång. Vi jobbar även på med staket till alla beten nu och hoppas att det stämmer att vi ska få ett rejält regn till helgen och därefter värme, så ska det nog gå att släppa i slutet på nästa vecka tror jag.

Och så har Pralin och Pia varit och tävlat och fått sitt första kval till MsvB, skoj och duktigt!

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page