top of page
Johnny 2307045.JPG

JOHNNY CASH MVG

Hingst f.230614, brun.

e.King Olymbrio L u.Jawa* (elit) e.Sack-Martini-Flamingo

Fantastiskt spänstig och rörlig hingst med vackert huvud, utstrålning och mycket god exteriör. Supertemperament!

Modern ELIT-stoet Jawa har mycket god ridbarhet och enormt lätt för samling. Ridbarheten har slagit igenom hos hennes avkommor som nu är på väg upp i klasserna, bla så har sonen Jon Bon Jovi MVG placering i St. George och vinster i MsvA. Han har även gjort en start i svår klass med godkända procent.
Jawa har även lämnat många högt bedömda föl, där flera varit i final på Riksfölchampionatet och Jack Sparrow MVG vunnit. Hon har även lämnat diplom på unghästtester och Jackie Collins MVG var ett utav landets högst bedömda hästar med sina 51 p 2023.

Även mormor & mormorsmor är ELIT-ston och ur mödernet kommer svårklasshästar ur alla discipliner.
Fadern King Olymbrio L gjorde ett strålande bruksprov i SWB och belönades med 10 av testryttaren som bl a berömde hans positiva inställning till arbete. Utöver detta fick han 9 på skritt, 9 på trav och 9 på galopp, samt 41 poäng exteriört.
King Olymbrio L härstammar från en av de mest framgångsrika mödernelinjerna i KWPN.  Modern Olymbria, har även lämnat Blue Hors Don Olymbrio som Elitpremierades i DVH redan som 9-åring. Han tävlas dessutom på högsta nivå med flertalet segrar och placeringar i 5* Internationell Grand Prix med resultat över 80 %. 

Film på Johnny 231114

Johnny är till salu!
SWB_horisontell_CMYK.jpg
johnny11.jpg

Bildgalleri

bottom of page