top of page
Hjärtat & Ginger
Hjärtat_edited.jpg

HEART ON FIRE

Sto f.2009 e.Hermes u.Raffinesse e.Rubinstein- Donnerhall- Pik Koenig

SWB, 161 cm, fux, stjärn, dressyrindex 141 

Hjärtat är syster med två svårklasshingstar, Bugatti Hilltop och Santana. Den sistnämnde har ett stort antal vinster i Grand Prix tillsammans med Minna Telde och har gått EM (2 st), VM, OS och världscupfinal för Sverige. Förutom ett helt enastående möderne så har även hennes far, morfar och mormorsfar alla gått Grand Prix!

Hjärtat har en helt fantastisk ridbarhet och har på några få starter ändå lyckats bli placerad i MsvB. Hon har även kvalat och deltagit i fem-års championatet.

Modern Raffinesse har alltså lämnat två svårklasshingstar och i varje led därefter så har det lämnats godkända hingstar.

  • Mormor Desiree som även hon är ett statspremiesto har lämnat hingsten Riverside.

  • Mormorsmor Pirola har lämnat Donnerschlag (GP) och Ragazzo, hon har också lämnat stoet Desiree som i sin tur lämnat hingstarna Wall Street och Avantgarde.

  • Mormorsmormor Franka har lämnat legenden Pik Bube I & hans helbror Pik Bube II, hon har även lämnat dottern Paola som i sin tur lämnat hingstarna Bergamon och Donnerklang och hon har ytterligare lämnat Polljana som lämnat hingsten Raphanus.

 

Mödernet har även lämnat fler godkända hingstar bla. Scuderia, Don Davignon m.fl. och även ett flertal Grand Prix hästar.

Fadern Hermes är A-premierad och har vinster i GP med Anna Svanberg i sadeln. Han är framförallt känd för att lämna ett mycket bra temperament och god ridbarhet till sina avkommor.

Avkommor
2019 Heartbreaker MVG e.BH St. Schufro, förolyckad 2022.
2021 Ginger Heart MVG e.King Olymbrio L, såld!
2023 Swedeheart MVG e.Hometown, till salu!

 
Hjärtat & Ginger

Galleri

bottom of page