top of page

“Jag är så tacksam för att jag fick köpa min Pax av Camilla! Pax första två år i livet fick han hos henne, och fick där de bästa uppväxtförhållandena. Hem till mig flyttade sedan en frisk, trygg, välhanterad kille som utgår ifrån att människan är god. Att han nu är på väg att bli en riktigt fin dressyrhäst gör inte saken sämre. Jag skulle mer än gärna köpa häst av Camilla igen, särskilt med tanke på vilka fina föl hon får varje år!” 

— Ulrika Enhörning, Pax MVG

Viby_Berga_Gård_logo_på_vitt_utan_bakgru

“När jag bestämde mig för att köpa en fölunge besökte vi stall MVG. Vi fick träffa otroligt fina föl med både bra gångarter och bra temperament. Det som var viktigt för mig var även att få träffa mammorna till fölen för att kolla in deras temperament. Vi förälskade oss snabbt i stoet Jawa som hade ett fint stoföl vid sin sida, Joan Jett MVG. Vi fick se flera föl i rörelse och fick tid på oss att umgås med fölen.

Det kändes tryggt att köpa ett föl från stall MVG då de har stor erfarenhet av avel och tar fram sunda hästar som passar dressyrsporten. Jag är otroligt nöjd med Joan och den individ hon har utvecklats till.

Mitt förtroende för stall MVG är högt och jag rekommenderar varmt andra att vända sig till dem om de funderar på att köpa föl eller unghäst.”

— Paulina Andersson, Joan Jett MVG

“Med en lång lista av önskemål och flertalet besök på gårdar runt om i landet hamnade vi på Stall MVG. Camilla hjälpte oss på ett mycket professionellt sätt hitta våran älskade Dilba MVG. Genom stort kunnande och stort hjärta till sina hästar önskade hon att matchningen skulle bli så bra det bara är möjligt. Vi köpte en häst som uppfyller våra drömmar och som har ett fantastiskt psyke, vilket var en av de viktigaste kraven vi hade. Camilla gav oss möjlighet att besöka henne flertalet gånger innan hon var tillräckligt gammal för leverans. Efter att vi fick hem henne så har Camilla hållit kontakt och visat ett uppriktigt intresse hur det går, vilket är ett bevis på att hjärtat finns med i hela avelsarbetet och i varje föl.”

— Emilia Lönn, Dilba MVG

“När jag började leta häst på nytt hade jag bestämt mig för att köpa en unghäst eller ett föl från en seriös och duktig uppfödare. Jag hittade annonsen för Nora på hästnet och ringde Camilla då jag tyckte att hon verkade stämma bra in på ovan beskrivning. Jag fick ett trevligt och proffsigt bemötande. Det märktes att Camilla har en plan och en tanke med sin avel. Hon är noggrann och mån om sina hästar. Vid köpet gick allt oerhört smidigt och Nora kördes hem till mig av Camilla. Jag fick möjlighet att köpa en oerhört fin och trevlig häst av Camilla och jag vill verkligen rekommendera Stall MVG.”

— Milla Bjurehov, Nora MVG

bottom of page