top of page
nice
Stam Nice

NICE MVG (2)

 

 

f. 2015 e.Zaladin MI- Rubinrot- Flamingo

SWB, sto, fux, bläs, blivande, mkh 165 cm.  

 

Nice mor Nicole är ett tre-stjärnigt diplom-sto som kommer ur ett mycket starkt möderne. Hennes mor Nikolina har tävlat Prix St George dressyr och även deltagit i lag SM, hon är dessutom ett Elit-sto som lämnat många diplom, Elit-sto och tävlingshästar i dressyr. Mormor & mormorsmor är A-premierade, men har långt fler poäng än vad som krävs för Elit. Ur mödernet kommer även svårklasshästar och godkända hingstar. Nice är Nicoles andra avkomma.

Pappa Zaladin var bruksprovsvinnare och ägs av Jan Brink. Han är i sina första starter obesegrad (Msv A & St George). Zaladin lämnar mycket vackra och rörliga avkommor och Nice är inget undantag, hon är oerhört vacker med en fantastisk utstrålning och tre fina gångarter.

På fölmönstringen bedömdes Nice med poängen Exteriör 7,5, Gång(7,5, 8,5, 8)= 8, Allmänt intryck 8 och med det kvalade hon till Rikschampionatet och Agria-fölet.

Nice är en riktig arbetsmaskin och har därför tränats med stor försiktighet. Utbildningsståndpunkt i dagsläget är LB- LA dressyr och hon hoppar även gärna och har gått några pay & jump.

Film från 211113 

Nice 4 år gammal

bottom of page