top of page
grodynglet
Stam Grodyngel

GOODLOOKING B.T.B

 

 

f. 2018 e.Raja Mirchi- Mr Vic- Tibur

Sto, fux, bläs, tre vita ben. Delägs med Ywonne Berg

Goodlooking är vårt allra första travföl och vilket föl det blev! Vi har väl aldrig önskat oss ett sto så mycket (med tanke på Good Enoughs ålder) och så får vi ett stoföl med denna färg och teckning, lyckan är total!

Modern Good Enough kommer ur ett oerhört bra möderne, kanske ett utav Sveriges bästa! Hon var ett av sju ston som 2013 tilldelades diplom för sina fina avkommor och hon har bl.a. lämnat topphästarna Mr Picolit e.Scarlet Knight med insprungna 3,6 milj och elithingsten Scarlet Knights femte vinstrikaste avkomma. Hon har också lämnat Mr Vida e.Express It 1,8 milj, tvåa i Breeders Crown både som två- och tre-åring. Hon var vidare ett av 50 ston som selekterades till Bold Eagle 2016 och till Villiam 2018.


Flera av Good Enoughs systrar har nedärvt sig väldigt bra och systern Just About Enough som bla. lämnat Perfectly Enough & Barracuda River har fått utmärkelsen Elit, brodern Prince Apanage har sprungit in 3,5 milj.

Mormor Lass Tiba e.elithingsten Tibur anses vara ett av Sveriges mest framgångsrika avelsston. Hon är mormor till (förutom Good Enoughs avkommor) kulltoppar som avelshingsten Jaded 7,9 milj med bla vinst i Svenskt travkriterium och tvåa i Elitloppet, Perfectly Enough 3,1 milj och vinnare av Breeders Crown, Barracuda River 1,8 milj och vinnare av Breeders Crown+ Ouch 2,2 milj och More than enough 1,2 milj mfl.

Fadern Raja Mirchi är en ELIT-hingst som lämnar kulltoppar i varje årgång!

bottom of page