top of page

Ytterligare en vecka har gått!

Helt galet hur fort tiden går. Vi brukar säga att nu är det torsdag igen och jag tycker vi säger det hela tiden med max ett par dagars mellanrum, fast idag är det förvisso fredag.


Emma jobbade sin sista dag i fredags och i måndags började en tjej som jobbar på timme och som verkar väldigt bra. Dock bor hon en bit härifrån så svårt när vi är bortresta och man måste åka två ggr till stallet. Så jag har även en annan tjej på gång som bor nästgårds och som jag känt sedan hon var liten och jag hoppas vi kan få till det.


Vår delägda travhäst Deliver blev trea i sin start, fast det var förra torsdagen när jag tänker efter. Han är hursomhelst väldigt duktig och går för det mesta ihop sig. Våra andra två travhästar som är i träning ska snart kvala och det är hur spännande som helst!


Jag fortsätter plöja och husse har börjat så hos våra kompanjoner.


Nice & Pia har tränat för Lars Andersson, men jag hann tyvärr inte se då vi hade ett bankmöte. Men hoppas det blir fler gånger.


Härlig fölbild på Nice MVG och modern Nicole Tau (2)***Idag har hovslagaren varit här och snyggat till kusarna som ska visas på fölchampionatet i morgon. Därefter har dom blivit putsade och knoppade. Zirkon är ett under av skötsamhet, medans kompisen Jeanne har en något kortare stubin och lite myror i brallan. Hon fick guldstjärna i uppförande av hovslagaren tidigare i veckan, men idag var det tydligen slut på dom.

Jag har så vansinnigt ont i en fot och det blev inte bättre när Zonya stämplade mig på den. Hoppas jag inte är allt för halt i morgon, lite Metacam kan kanske göra susen ;).


Sol ute sol inne, sol i hjärta sol i sinne!

// Kram Milla


164 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page