top of page

Ytterligare en kändis!


Vackra Frascino!

Jag glömde ju att berätta igår att jag inte bara träffade Just Wimphof utan även Desperados syster som även är mor till Frascino som är far till Abba, alltså Abbas farmor :). Hon heter Danzmusik och ägs av Jeroen som vi köpte Ally av, väldigt fint sto som dom gjort embryo på med Fürst Wilhelm (Frascinos far) med i år. Så förhoppningsvis föds två helsyskon till Frascino nästa år.

Och så fick jag trevliga uppdateringar från Holland om att 4-åriga Just Wimphof (som Ally är dräktig med) i helgen vann ett kval i Subli Cup med 9,5 för gång och 9 för sin exteriör om jag nu fattar rätt, vann gjorde han i alla fall.

Idag har vi även köpt ytterligare en gård, Stora Pösa heter den och var tidigare en tävlingsanläggning för islandshästar. Gårdens marker angränsar till Berga och där finns ett bostadshus, stall för 6 hästar, ridbana, rundbana för islandshästar, lösdrift och beten. Tanken är att vi själva kommer nyttja beten och ev. lösdriften medans stall och hus kommer att hyras ut. Vi som knappt hade något att pyssla med innan ;).

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comentários


bottom of page