top of page

Visning ggr två!

I söndags visade jag Fendt MVG e.Grand Galaxy Win u.Finesse och Predator MVG e.Dalwhinnie u.Pagila MVG för kund. Fendt som ser ut som en åsna pga solblekt päls som släppt på vissa ställen visade verkligen upp sig och travade helt fantastiskt! Dessvärre blev det lite tekniska fel på filmningen, så det går tyvärr inte att bevisa tråkigt nog men ni får tro mig på mitt ord. Han var så jäkla fin rent utsagt så jag fick haksläpp!

Predator som är så galet fin visade också upp sig fint, men var inte lika spektakulär i traven men han har i stället en gång som vinner i längden skulle jag tro och han är så härligt spänstig med super bakben.

Jag hade redan anmält Predator till elitfölselekteringen, men eftersom Fendt travade så himla bra så efteranmälde jag honom trots att han ser ut som en åsna för tillfället.

Det är rätt meckigt att rengöra och knoppa fyra hästar men jag sanerade dom kvällen innan och Emma knoppade på visningsdagen, SÅ fina knoppar hon är en mästare!

Så i onsdags bar det av till Stjärnborg för visning med bästa Pia som medhjälpare. Visningen var ute och vi fick visa Predator allra först. Han var rätt spänd och det blev lite hackigt och en del galoppinslag, men det är ett otroligt fint föl med helt fantastiska bakben. Fendt fick vänta i lastbilen och det var rätt varmt där, han såg väldigt trött och tagen ut när vi lastade ut och var det även inne på banan. Han ville inte alls visa upp den där traven som jag såg på söndagen tyvärr.

Vi såg flera fina föl och det är otroligt många visade i år så konkurrensen är stenhård! Dock vet jag att jag har två riktigt fina föl och dom är faktiskt lika fina även om dom inte blir uttagna. På Predator finns dessutom redan en kund!

Jag glömde dessutom både videokamera och vanlig kamera hemma, men försökte ändå filma lite med mobilen SAMTIDIGT som jag försökte titta så det blev verkligen “ursligt”. Det bästa klippet jag fick var precis när det började och det är inte långt, så jag hoppas att proffsen fick till det bättre.

På söndag är det dags för fölmönstring och då visar vi dom som inte redan varit iväg vilket betyder att det blir Joan, Nero & Titan.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page