top of page

Spännande!

Nu (eller igår) är det klart vilka hingstar som kommer gå fas II på bruksprovet. Jag gillar nog Kane e.Dream Boy & Vivaldon e.Vivaldi mest, men det ska bli oerhört intressant att se alla hingstarna under testryttare i morgon. En utav testryttarna är dessutom Donkey Boys ryttare :).

Missade tyvärr Bon Coeur i hingstklassen men såg Van Vivaldi och han är väldigt fin, dock lite spookey. Diva är sannerligen sin far upp i dagen på flera sätt och kräver nog något nervstarkt!

Vi håller som ni kanske vet på att bygga om i stallet så just nu står alla installade hästar ute på logen. Dock kräver det att vi går genom stallet för att ta oss till logen, alternativt en lång omväg runt hela stallet och ni kan ju gissa vilket jag väljer.

När jag skulle ta in idag så var allt material för golvgjutning på plats utom armeringsnäten som stod lutade mot en vägg som jag måste ta mig förbi med hästarna.

Först in var Demon som inte ens märkte att något var annorlunda då han är hysteriskt hungrig och suktade efter sin mat i boxen. Därefter kom Zaida som sin vana trogen smög förbi det läskiga. Sedan hade vi trygga Hjärtat som inte ens lyfte ett öra åt att något var förändrat, SÅ cool.

Sen kom Diva, the dramaqueen. Jösses, först en skottkärra på plattan som man skulle gå förbi och sen ARMERINGSNÄT lutat mot en vägg!!! Som gjort för att fånga in svarta vackra hästar och troligtvis kväva dom (hör ni skräckfilmsmusiken) . Något spookey kan man lätt säga, om än aldrig svårhanterad eller dum. Därefter gick både Janis & Grodan förbi utan att blinka. Ja, ni förstår behovet av nervstark hingst till Diva ;).

.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page