top of page

Snart börjar racet!

IMG_7270

På måndag ska jag köra första vändan till seminstationen, jag känner en viss oro över dessa resor som kommer bli ohyggligt många i år men det löser nog till sig. Det är Taiga som står först i kön, men jag måste nog ta med mig några icke dräktiga också för att minimera resorna. Frågan är vilka?

Jag har sett brunst på flera men dom är inte aktuella riktigt än, så frågan är om det inte blir Zoya och Lowliness som får åka med för där har jag ingen koll alls på hur dom ligger till. I så fall så är hingstvalen dessutom klara. Taiga- Donkey Boy, Zoya- Highcruiser & Lowliness- Infinitif.

Det har krånglat till sig lite när det gäller hingstvalet till Hjärtat. BH Zackerey är väldigt populär och dom skickar bara två doser/ brunst. Det känns lite läskigt när jag inte har en aning om hur länge hon står innan hon ovulerar, så frågan är om jag ska byta hingst. Magkänslan säger att han passar henne ypperligt, men å andra sidan är hon ett sådant bra sto så jag undrar om inte det mesta passar som inte lämnar litet. Tål att tänkas på.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page