top of page

Släktingar till Ally!

Ibland när jag får lite tid över sitter jag och letar efter släktingar till mina ston och ibland hittar jag saker jag inte hittat förr. Nu hittade jag tex gamla filmer på två av Alympias morbröder Zorro & Wilton e.Jazz- Contango (helbröder till hennes mor) som bägge går Grand Prix. Det finns ytterligare en helbror som så sent som i maj vann en GP i Wellington.

Zorro 2012, 8 år gammal.

Zorro 2014, 10 år gammal

Wilton godkändes som 4-åring i SWB 2007. På filmen 5 år gammal. 

Hittade även en film på 5-årige Asgard´s Ibiza e.Desperado- Jazz- Contango som jag inte sett tidigare. Ibiza är kusin till Ally och mödrarna är helsystrar.

Ovanstående är hästar ur det direkta mödernet, men på lite håll finns även hingstar som Zuidenwind (GP), Charmeur (GP), Zhivago, Fürst Jazz, Estados, BH Edelman, Grenoble & Van Gogh (160) mfl.!

Film på helt fantastiske Charmeur från unghäst VM!

Lilla Abba har lite att leva upp till och jag ser sannerligen fram mot Alympias föl e.Just Wimphof som är beräknad i slutet av juni 2019!

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page