top of page

Sista fölet är här!

Predator 180705 (57)

I måndagskväll på dygn 326 fölade Pagila MVG, det blev en fantastiskt fin hingst som fått namnet Predator MVG. Det var ytterligare en skolboksfölning som gick oerhört snabbt och enkelt. Hon hade ett mycket svårt felläge förra året där hon höll på att stryka med, så det var helt underbart att det gick så lätt nu.

Tyvärr var råmjölken inte av någon högre kvalité (15 i ena spenen och 20 i den andra) så jag tinade dom 4 dl jag hade i frysen och nappade honom med och pumpade även ur mer ur Pagila, så han fick i sig rejäl mängd tidigt. Jag blir så trött i armen av att mjölka och har försökt använda en stor spruta och suga ur med (har sett film på FB). Sprutan funkar jättebra ett par gånger, men blir sedan segare och segare att hantera. Beställde därför en manuell bröstpump från Apotea och den funkade verkligen helt super, rekommenderas verkligen!

Predator är en kopia av sin mor, men även otroligt lik sin bror Fino dock en modell mindre. Han är så galet fin och jag som älskar tecken tycker bläsen är otroligt fin. Har nog aldrig sett en sådan fin hals på en nyfödd unge heller, det blir spännande att se honom utvecklas. Hittills är jag väldigt nöjd med honom! Han är 2,5 dygn på bilden ovan.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page