top of page

Så himla ledsamt!

Vår högt älskade, fantastiskt vackra och rörliga Zaida har varit ett sorgebarn dom sista åren då hon har någon form utav rejäl hormonrubbning och droppar vit mjölk till och från utan att ha föl vid sidan. Hon har också haft ett antal fånganfall pga denna hormonrubbning.

Förra året tog hon sig inte och året innan försökte vi inte då hon hade ett sjukt föl vid sidan. I år tog hon sig mot alla odds efter ett antal misslyckade försök och lyckan var total. I söndags brunstade hon och i måndags konstaterades hon tom med en massa vätska i livmodern. SÅ himla ledsamt!

Även Donna/ Van Vivaldi & Penelli/ For Romance I kollades igår och bägge var fortfarande dräktiga på runt 90 dygn. Vi får vara glada över det i alla fall! Jag passade på att köra Donna & Diesel till betet på Berga där dom “friska” fölen går (alltså dom som inte varit sjuka). Diesel har inte varit sjuk, men har gått i samma hage som dom som insjuknade så han har varit i karantän i drygt en månad nu och blev väldigt glad över att få kompisar igen.

Litet klipp på Diesel MVG e.Totilas u.Derrydona (F2)*** e.Londonderry- Rohdiamant


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page