top of page

Riksfölchampionatet och lite annat

I förra veckan har vi visat lite föl för spekulanter och förhoppningsvis blir det några sålda. Årets fölskörd är otroligt bra tycker jag och alla är framförallt så himla bra i skallen.

I söndags var det då dags för det stora Riksfölchampionatet med Agria-fölet på Strömsholm. Vi valde att bara åka med ett föl trots att alla visade kvalat. Lotten föll på Zonat då hans ägare gärna ville ha honom med och även Pia & jag tycker att han är ett “finalföl”.

Han visade sig dessvärre inte bra alls, men det räckte ändå till final och han slutade på en 4:e plats vilket vi är mycket nöjda med.

När jag var hemma igen efter championatet så ledde husse och jag över lilla Grodynglet till en utav tränarna på Berga. Nu är det dags för inkörning av det lilla livet, väldigt spännande.

Kvar på ungstobetet blev då bara Abba & J-Lo. J-Lo ska snart på inridning så för att inte Abba ska bli ensam så har vi idag lett över dom två vuxna som är lägst i rang till ynglingarna. Det är Grodan & Noblessa som är väldigt lågrangade, så nu hoppas vi att dom är snälla mot mina hjärtegull.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page