top of page

Och så har det gått drygt en månad!

Det verkar inte ens som att jag klarar att leverera veckorapporter, så himla dåligt men jag får skylla på att vi efter ett hektiskt höstbruk faktiskt haft semester i ett härligt soligt Spanien! Men här kommer i alla fall en månadsrapport (skämskudde).


En sak som hänt som jag faktiskt är lite stolt över är att jag tagit tag i att vaccinera mig mot TBE. Har i SÅ många år tänkt vaccinera mig, men det har liksom inte blivit av. Men plötsligt händer det! Spruta nr. 2 ska jag få i nästa vecka och efter den är jag tydligen hyfsat skyddad.

Kan egentligen inte förstå att jag inte gjort detta tidigare med tanke på att jag verkligen är paniskt rädd för fästingar och haft ett antal på mig under dom senaste åren, men som sagt, plötsligt händer det!


Utöver allt det vanliga som är rätt mycket så har vi även haft Hästspecialisten (sannerligen ett passande namn) Tove här och röntgat några unghästar och alla skötte sig super och var dessutom UA, så skönt!


Zorn MVG LVST exportröntgad UA :)Vi har återigen haft ett härligt studiebesök. Denna gång av ett konsortie kring ett fälttävlansavelssto. Så himla kul med nya grepp och så himla kul med så trevliga människor, även om jag inte kunde råda kring just fälttävlan/hoppavel.

James är numer inriden och igår bytte vi inridningshästar och jag körde Qristall till Strömsholm som nytt projekt, spännande! Därefter är det Harry på tur.


James Dean MVGInnan vi gav oss iväg på semester så flyttades alla hästar från bete till sina lösdrifter. Det är alltid lite pyssel att få ihop fungerande grupper, men nu tror jag att vi fått till det på bästa sätt och har vi inte det så går det alltid att byta.


Det har ju även varit två SWB-fölauktioner på nätet, dressyrfölen går ju alltid för lite bättre pengar än hoppfölen. Vet inte riktigt vad jag ska tycka, men att få 300 000 kr+ moms för ett föl är såklart varje uppfödares våta dröm och några gick inte så mycket under det så stort grattis till dom uppfödarna. Men när selekterade fina föl går för 60 000 kr+ moms känns det helt klart inte kul, det täcker liksom inte ens kostnaderna.


Idag tog vi emot ytterligare två ston som ska stå inackorderade. Dom är just nu i karantän för att sedan släppas ihop med stona som går på rakbanan (namnet på lösdriften som ligger bredvid rakbanan).


Jag har även kommit igång lite med mitt målande igen och det är så otroligt kul. Och även om inte tavlan är klar så delger jag den här, men det är alltid så svårt att få färgerna rätt på bild.
När en månadsrapport blir såhär kort så känns det som att det inte händer något alls, men det gör det verkligen, blir bara så trivialt att blogga om vardagshändelser.


Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!

// Kram Milla

216 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comentários


bottom of page