top of page

Nu är vi igång!

Igår körde jag första vändan till min seminstation Myrsjö gård i Enköping. Jag såg Jawa stå och brunsta i måndagseftermiddag, hon var så brunstig så Abba passade på att dia henne och Jawa tillät det. I samma lösdrift går även inackorderade Penelli e.BH Hotline och Diva så när jag ändå skulle köra Jawa så plockade jag med dom också för att se hur dom låg till. Dom var igång, men inte i brunst så vi ska åter på onsdag i nästa vecka.

Jawa var dock semineringsklar och seminerades idag med Janeiro Platinum. Penelli går till For Romance I och jag tror att det blir Jameson till Diva, men är inte helt färdig med det valet. Han finns bara tillgänglig till 15 juni och skulle hon inte vara dräktig då så byter vi i så fall till Just Wimphof. Det “svenska” alternativet till henne är Suarez, så känns det iaf i dagsläget.

Pharin får nog åka till Myrsjö på måndag för att kolla läget och jag är ganska säker på att det blir Donkey Boy till henne. Även Noblessa & Zaida skulle behöva åka iväg och kolla läget. Jag har inte sett brunst på dom nu, men Zaida brunstade rejält ett par ggr tidigare i år. Jag tror att det blir Donkey Boy även till Noblessa och Harlem D till Zaida. Grodan ska åka till Broline i nästa vecka och semineras med Explosive Matter, väldigt spännande!

Sedan har vi dom som fölat som också ska köras iväg snart. Janis ska inte ombetäckas då hon ska ridas i stället och Taiga ska andra delägaren Anita seminera. Lowliness ska köras nästa fredag och kommer semineras med Grodans son Mr Picolit och Zonya är uttagen till Lövsta star och kommer semineras med Bon Coeur, Hon åker till seminstationen nästa fredag eller möjligtvis måndagen efter.

Ja, jösses vad körande det blir men det känns ändå rätt kul att vara igång!

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Bình luận


bottom of page