top of page

Lite allt möjligt!

Fölen är id-kollade och chippade och alla papper inskickade sedan ett par veckor tillbaka. Vi kör sedan förra året med temp-chip, det är otroligt smidigt att kunna tempa på beten och lösdrifter med bara en scanner. Rekommenderas varmt!

Hästarna går fortfarande kvar på betena och jag hoppas dom kan göra det i någon månad till om vädret tillåter. Några fodras med grovfoder och några med kraftfoder och några riktigt runda fodras inte alls. I morgon ska det regna och sedan ska det bli runt 20 grader i veckan så förhoppningsvis så fortsätter det växa på betena.

Vi kommer slå angången i veckan som kommer. Beroende på hur mycket det blir så har vi kanske lite förstaskörd med bra värden att sälja.

På torsdag ska Pharin och Nice byta plats. Nice som nu hoppar små hinder och funkar super ska få komma hem och vila i några månader medans Cicci tar sig an Pharin i stället. Pharin är en gudagod liten tjej som jag tror kommer tycka det blir väldigt trevligt att någon ägnar sig bara åt henne, det ska bli mycket spännande att se henne under ryttare.

Lägger även in två filmer på Predator och Fendt också. Filmerna är en månad gamla så Predator var 6 veckor och Fendt 8 veckor gamla då. Fendt har äntligen börjat fälla av och han kommer bli superfin när han väl är svart. Predator är såld men Fendt är till salu!

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page