top of page

Kurs, veterinär & års-möte!

I fredags så var jag på en mycket trevlig tillställning anordnad av HNS, Hästnäringens Nationella Stiftelse. Det var en heldag med namnet Marknadsföring för uppfödare. Det var fantastisk frukost, lunch & fika och det var helt gratis, faktiskt helt otroligt måste jag säga! Väldigt mycket matnyttigt fick jag med mig och det är otroligt hur mycket man kan använda sociala medier i marknadsföringssyfte. Ni kommer nog att se lite annonser på både FB och Insta framöver och alla kommer kanske inte vara så bra då det inte är helt enkelt, men jag tränar på att bli bättre.


Igår lördag så var Mälarkliniken på plats hos Svante och jag passade på att få Fergusons senor ultraljudade. Långa tåsträckaren gick av på bägge fram vid födseln då han kotade över en del. Han har aldrig varit brydd av det och prognosen är mycket god och det ska inte ge några men. Den högra är nu nästan helt läkt, men den vänstra behöver lite mer tid. Nytt ultraljud om 3 månader så hoppas vi det är helt läkt då. Han är en galet trevlig och vacker individ!


Idag söndag har vi varit på LRF Kafjärdens årsmöte. Mycket trevligt med god mat och fika. Så nu har jag ätit och fikat gratis två gånger denna vecka. Kanske något att sätta i system, gå på allt som anordnas och där det bjuds på mat och som förstås är gratis :).

93 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page