top of page

Jag är ett klantarsel!

Jag är verkligen helt jäkla hopplös, blir liksom mörkrädd av mig själv!


Jag var så stolt och glad i torsdags när jag uppdaterat och moderniserat hela första sidan på hemsidan. När man är så tappad bakom en vagn som jag är när det gäller datorer, så är sådana saker extremt upplyftande när man lyckats skapa något som man kan vara nöjd med och det var jag!


Sedan kommer frågan på hemsidan -Vill du göra en bättre och enklare sida med dynamiska sidor? Klart jag vill göra det enklare, men vad fan är en dynamisk sida?

Tänkte att det kan ändå var kul att prova så tryckte JA. Sedan kom det upp en sida som inte alls passade mig så jag raderade, men de var svårt, så jag tryckte radera flera gånger.

Då visade det sig att jag lyckats lägga den förbannade dynamiska sidan på min helt nyskapade första sida så ALLT var borta, jag ville typ gå och hänga mig. Hur är det ens möjligt, orkar liksom inte med mig själv!


Tid är liksom det minsta jag har, men nu har jag försökt bygga en ny första sida och det blev även en ny film och jag är ändå ganska nöjd även om det blev extremt mycket extra jobb.
Och nu såg jag att Avelsfilosofi låg som första sida, hur har det liksom kunnat hända? Åtgärdat nu i alla fall!


I veckan som varit har vi haft hovslagaren här. Vissa av fölen som varit extremt enkla tidigare var nu inte riktigt lika samarbetsvilliga, medan andra som varit bråkiga stod som ljus. Det härliga var att Adde som jobbar hos travtränaren Svante hörde hur vi hade problem på andra sidan väggen och kom och hjäpte oss. Vad han gör vet jag inte, men så fort han tar i fölen så blir dom lugna och står som små ljus, mannen som kan prata med hästar?!

Vi har också fått ut mer sand i hagarna för att slippa den förbaskade leran och varit med underbara J-Lo till ridhus. Och sedan är det förstås allt det självklara som man gör hela tiden, som att köra in foder och halma lösdrifter, mocka och sköta hästar.

Jag älskar verkligen min Beauty (Wacker Neuson), vad skulle jag göra utan henne!
Jag har även spelat badminton, så otroligt himla kul! Vi bestämde att vi skulle köra en gång i veckan, men min tennisarmbåge kom som ett brev på posten så frågan är om det kommer fungera? Kör med Voltaren och fuskmockade idag och hoppas det känns bättre i morgon.

393 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page