top of page

Hjärtats släktingar!

Jag blev så till mig igår när jag hittade filmer att jag fortsatte leta och hittade faktiskt rätt många på Hjärtats släktingar också. Hon heter egentligen Heart on Fire, men det blir lite jobbigt att säga och Hjärtat passar henne utmärkt. Hon kommer ur ett helt fantastiskt möderne och har bla. två bröder, Bugatti Hilltop e.Bergamon och Santana e.Sandro Hit som bägge är godkända hingstar och bägge har även tävlat Svår dressyr. Den sistnämnde har gått både EM, VM & OS för Sverige.

Här nedan en GP Special från Falsterbo 2015 med brodern Santana och Minna Telde.

Och en film på brodern Bugatti Hilltop och några av hans avkommor i USA.

Morbror Riverside e.Regazzoni, premium-hingst som vann sitt hingsttest och exporterad till Australien. Filmen är från unghäst-VM.

Och till sist två filmer på mormors helbror GP-hingsten Donnerschlag e.Donnerhall. På sista filmen går han Pax de Deux med sin far Donnerhall. Synd att det är så dålig kvalité på dessa gamla filmer, för så himla kul att se tycker jag.

Det finns mycket mer prestation på detta möderne, bla har mormor ytterligare en bror som är godkänd och därefter finns många fler. Men detta får räcka i film väg.

Man kan väl säga att jag även ser fram mot Hjärtats föl e.BH St Schufro som beräknas komma till världen 9 juni.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page