top of page

Gödning & bantning!

Idag har vi hämtat hem Janis & Hjärtat från nya lösdriften för att göda Janis och banta Hjärtat. Båda är super i huvudet och lätta att lasta även om Janis skrapade lite under färden på knappa 5 minuter. Idag fick dom gå tillsammans, men i morgon delar vi på dom då Janis kommer få gå med Diva och nya stoet som jag ska hämta i kväll och Hjärtat får gå i bantarhagen med Zaida & Demon.

Janis Joplin MVG e.Deodoro u.Jawa e.Sack- Martini är född 2015 och får sitt första föl i år, fölungens far är Harlem D e.Vivaldi- Donnerhall. Harlems avkommor ser mycket fina ut tycker jag, så jag hoppas verkligen på en riktigt fin unge. Tyvärr råkade jag radera filmen som jag spelade in idag, för satan vad hon rör sig Janis, vansinnigt fina bakben! Tanken är att hon ska in i sporten efter detta föl och så småningom in i avelsboxen igen.

Heart on Fire e.Hermes u.Raffinesse e.Rubinstein- Donnerhall blir tio i år, även hon dräktig med sitt första föl, Blue Hors St Schufro är den stolta fadern. Hjärtat rör sig också riktigt bra, men just nu ser hon mest ut som en heffaklump och behöver gå ned säkert 50 kg.

Janis fölar i slutet av april och Hjärtat i juni, det kan man inte riktigt tro när man ser bilderna ;). Blev dessvärre mest bilder på Janis.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page