top of page

Dräktigt & odräktigt!

Ett väldigt körande är det! Lastade Grodan & lilla Grodynglet i morse 07.00 på Viby och åkte till Berga för att hämta upp Donna. Vidare till bästa Myrsjö för att kolla dräktighet. Först ut var Donna som glädjande nog var dräktig med ingen mindre än Totilas, nu hoppas vi bara att hon behåller det då hon tidigare resorberat några gånger innan 30 dygn.

Grodan som är seminerad på Menhammar kollades även hon på Myrsjö för att slippa den långa resan om hon nu varit dräktig, vilket hon alltså inte var. Fryst på fölbrunst var nog lite väl vågat, men efter diskussion med veterinären och väldigt bra sperma så tyckte han och vi det var värt ett försök.

Lastade åter in Grodan och ynglet och åkte vidare mot Ekerö. Körde förstås fel ett par gånger, men det löste sig efter viss vånda. Av med kusarna och åter till Enköping där förutom Donna, även Finesse & Hjärtat väntade på hemfärd. Hjärtat är seminerad med BH St Schufro (för andra gången) och Finesse med G. Zappa och äntligen hade dom ovulerat.

På onsdag är det dags för Pagila att åka till seminstationen och jag har fortfarande inte bestämt mig för hingst. Har bokat Van Vivaldi till henne, men så blev jag sugen på Bon Ceur. Samtidigt så är Predator så himla fin så jag funderar på att göra en Dalwhinnie till. Klurigt!

Fendt MVG e.Grand Galaxy Win u.Finesse e.Flamur- Weltruf, 3,5 vecka gammal.

DSC_0920

Predator MVG e.Dalwhinnie u.Pagila MVG e.Bellagio- Gigolo, 6 dygn gammal.

DSC_0825
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page