top of page

Det här med att ha hingst!

Idag när jag skulle ta in hingsten så ville han inte gå in då han skulle stå kvar vid staketet och spana på tjejerna. Jag lyckades leda honom en bit innan han slet sig TRE gånger och sprang tillbaka till staketet. Jag var rätt arg kan jag lova!


Plockade in alla tjejer först och se då gick det bra! Jag tycker inte alls han är speciellt hingstig och det har tidigare gått jättebra. Dock har det enda icke dräktiga stoet gått på baksidan av stallet men efter att det ramlat två granar över staketet där och hagen inte är hundra klar än, så har hon fått flytta till framsidan och jag tror att det är det som ställer till det.


Här är han ändå rätt söt när han kramas med Demon!Det är väl väl hårt att säga att jag hatar hingstar, men jag kan lugnt säga att jag inte är speciellt förtjust i dom. Sist jag hade en hingst över 1,5 år så sade jag till mina båda vänner Pia & Angelica att om jag någon mer gång får för mig att inte skära vid den åldern så kan dom hota med att skjuta mig! Ingen utav dom har varken hotat mig eller påmint mig om att jag inte ska ha hingst. Pia är tvärtemot ganska pådrivande i denna fråga och sade senast idag att jag måste hålla ut denna gång. Vilka kompisar!


Vi får se hur länge jag står ut, för fin är han!

279 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page