Det är mycket Jawa nu!

Jo, jag vet att det är mycket Jawa nu men hon är verkligen en av mina hjärtehästar och så är hon dessutom ett utomordentligt bra avelssto!

Jag fick lite nya filmklipp på Jon Bon Jovi MVG e.Heslegårds Rubin u.Jawa idag. Jag ser så mycket av Jawa i Jon, tex. det extremt lätta för samling. Dock har Jon och alla andra Jawa-barn en mycket bättre galopp än hon själv, ett avelsframsteg helt enkelt :). Jon utvecklas så himla fint under sin duktiga ryttare Patricia Kjerrman. Lycklig uppfödare är jag som får följa mina sålda uppfödningar på detta sätt! Stort tack för alla filmer Ann-Sofi!

0 visningar

Kontakt

Viby Berga Gård

Viby Gård

635 06 ESKILSTUNA

Magnus: 0708-65 56 30

Camilla: 0768- 67 58 52

stallmvg@outlook.com

Denna sida visar sig tyvärr

inte bra i Explorer,

använd annan webbläsare.

Sociala medier

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram