top of page

Besiktad & såld!

Joan 180626

Idag är Joan Jett MVG e.Quaterhit u.Jawa* e.Sack- Martini- Flamingo besiktad och därmed såld. Superskoj att hon får stanna i Eskilstuna hos duktiga Paulina Andersson, vi önskar stort lycka till med denna pärla till fölunge!

Joan hade aldrig varit till salu om jag inte redan haft två systrar till henne i min ägo, nu är Jawa återigen dräktig med Quaterhit så vi hoppas på en lika fin nästa år.

Jag hade inte bestämt mig för hingst till Pagila när jag kom till seminstationen i morse. Men väl där tittandes på superfina Predator kändes inte valet så svårt längre, det blev en favorit i repris även där, alltså Dalwhinnie.

På fredag ska Jawa kollas på 30 dygn. Hade varit betydligt enklare om jag inte haft huvudet under armen och tänkt på att kolla henne idag i stället när vi ändå var och hämtade dom på betet och körde hem för besiktning. Men, men om huvudet är dumt…

På måndag är det dags för Platina att kollas på 17 dygn, troligen tar jag även med hagkompisarna Zonya & Lowliness som ska kollas på dryga 45 dygn. Och på onsdag i nästa vecka är det dags för Zoya & Zaida. Dom två sistnämnda har jag inga förhoppningar på tyvärr då dom bägge fyller sig med vätska, men någon gång kanske vi ska ha lite tur också.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

All in!

Comments


bottom of page