top of page

Älgbesök!

Dom stackars holländska flickorna har sett en älg för första gången och det var ingen vanlig älg, utan en 14-taggare! Igår kväll travade den precis utanför deras hage och Alympia blev livrädd och självklart hängde Abba på. Dom sprang som galningar och jag kunde knappt få tag i dom trots havrehink. När dom kom in i boxen så var stackars Alympia fortfarande väldigt upprörd, Abba var lugnare och verkar inte hetsa upp sig lika mycket som sin mor.

I morse när jag skulle släppa ut så var Ally väldigt upprörd igen, jag fattade inget förrns jag tittade ut genom dörren (som bara är ett dörrhål då nya dörren inte kommit än) och där stod han igen, skogens konung. Han var vansinnigt stor och med en krona som jag aldrig sett maken till! Som jag förstått det så ska han enligt jägarna sparas som avelstjur, så vi får troligen se honom igen. Härligt, för han är oerhört mäktig!

Har även varit i kontakt med SWB idag för att kunna tilläggsregistrera Ally och grundregga Abba+ lösa ett-sto licens på Just Wimphof inför nästa års föl. Jag har varit i kontakt med dom tidigare angående detta och även då var dom otroligt tillmötesgående och hjälpsamma. Stor eloge till SWB som jag ofta tycker får oförtjänt mycket skit!

Nedanstående bilder på Abba tog jag i Holland. Hon är en pärla!

img_2069
img_2072
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page