Diwa MVG LVST   (F2)

SWB, sto f. 2020, svart

Diwa föddes bara några dagar efter att vi tvingats ta bort hennes äldre helsyster Diva. Vi beslutade oss därför för att hedra Diva genom att återanvända namnet, men med W.

Diwa är en fantastisk liten personlighet och lika vacker som sin storasyster, men i lite mindre format.

 

Hon har suffixet LVST efter sitt namn vilket står för Lövsta Star, då hennes mor valdes ut i Lövstats satsning på att få in dom bästa stona i avel.

Diwas far Van Vivaldi e.Vivaldi är en sagolikt vacker  och otroligt rörlig och spänstig hingst som verkligen har framtiden framför sig. Han var bäste svenska häst på Unghäst VM 2015 och vann Breeders Trophy för sex-åringar 2016. Tävlas nu av Tinne Wilhelmsson Silvén med vinst i svår klass.Hans avkommor präglas av lätthet i både typ och gångarter och han har hittills sju godkända hingstar efter sig.

Diwas mor Derrydona vann sitt tre-års test med 50 p. Hon kommer ur ett mycket starkt möderne där både hennes mor Dodona, mormor Dramatik och mormorsmor Drama är ELIT-ston. Donna har en bror som har flera vinster och placeringar i svår dressyr. Fadern Londonderry har lämnat mycket bra och blev årets hingst i Hannoveranerförbundet 2013.

Kontakt

Viby Berga Gård

Viby Gård

635 06 ESKILSTUNA

Magnus: 0708-65 56 30

Camilla: 0768- 67 58 52

stallmvg@outlook.com

Denna sida visar sig tyvärr

inte bra i Explorer,

använd annan webbläsare.

Sociala medier

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram